August nyhedsbrev

Kære krudtugler og forældre.

Så er sommerferien ved at være forbi for de fleste og så kom sommervejret. Vi håber alle har haft en god sommer og er klar til at starte op igen med fornyet energi.

Opstart og Corona

I morgen kommer skolebørnene igen til at betræde skolegangene. Vi beder derfor om, at alle igen går bag om skolen og bruger indgangen på terrassen. Ligeledes vil vi fortsætte med at dele legepladsen op i skoletiden.

Det er vigtigt at alle børn og voksne vasker hænder på de to toiletter i garderoben, inden indgang i børnehaven.

Toiletterne er inddelt i nye hold så alle børn bruger toiletterne i garderoben.

Vi spiser også stadig madpakker 3 gange dagligt. Det er nemmest for børn og for voksne når madpakkerne kommer i 3 bøtter/poser/andet, og hvis der står navn på det hele.

Desuden starter Kristina i dag, som leder i børnehaven.

Jeg har glædet mig utroligt meget til at komme tilbage og ser frem til den nye rolle.

Nogle kender mig i forvejen, men jeg vil gerne kort, præsentere mig selv.

Jeg hedder Kristina og er gift med Ib, sammen har vi 2 børn. Jeg har tidligere været ansat i Sønderhå både i Børnehaven og i skolen, som støtte og klasseleder. Min tidligste ansættelse var i Bedsted, i skovbørnehaven Jeg forventer at jeg kan bruge mange af mine erfaringer og mit kendskab til stedet her, i rollen som leder og som voksen sammen med jeres børn.

Lejr

I næste uge tager skolen på lejr på bjørneborg. Vi pakker bussen og køre over og besøger dem på vores turdag, onsdag d. 19/8. Vi vil derfor gerne at alle børn er mødt ind kl 8:15. vi køre hjem igen kl 14. og forventer at være hjemme 14:30.

Det var det for nu ☺

Venlige hilsner fra de voksne i krudtuglen.