Børnehavens nyhedsbrev

Kære Krudtugler og forældre.

Cykeluge og cykelsponsorløb

I næste uge afholder vi i krudtuglen cykeluge. Derfor beder vi alle om at medbringe en cykel og en cykel hjelm. Vi vil om formiddagen lave forskellige aktiviteter på cyklen i skolegården. Mens der om eftermiddagen må cykles på cykelbanen på legepladsen (dog uden hjelm)

Fredag den 25/9 afholder vi cykelsponsorløb for skolens elever og børn i børnehaven.
Sønderhå-Hørsted Sparekassen har allerede lovet at være sponsor, men husk nu selv også at få skaffet nogle sponsorer. Vi håber på en indtjening, der kan stå mål med tidligere års høstmarked!

Børnehaven cykler i skolegården på en rute på ca. 200m, mens skolebørnene cykler rundt om kirken.

Sygemelding på skolen

Bjarne som er lære på skolen, er desværre blevet sygemeldt. Han har gennem en periode været ramt af stress. Nu er det så alvorligt, at en sygemelding er eneste udvej. Det er vi selvfølgelig kede af. Rent praktisk betyder det, at Bjarnes timer vil blive læst af Pernille Knakkegård. Hun var i praktik hos os for cirka et år siden, og kender både børnene og “huset”. Hun har i mellemtiden afsluttet sin læreruddannelse, og har mulighed for at træde til. Det er en rigtig fin løsning, og vi glæder os til at få hende i huset igen. Pernille starter mandag i uge 40.

Arbejdsdag

I efteråret har vi tidligere haft en arbejdsdag for alle forældre og børn. I år har vi valgt at gøre det anderledes, så vi undgår at samle alt for mange den samme dag. I vil blive kontaktet af en “formand” fra den arbejdsgruppe i er tilmeldt. Så aftaler man tidspunkt m.m. for at kunne løse opgaven. Det kan være alt fra maling, reparationer, græsslåning og rengøring. Opgaven vil kunne løses over en periode fra uge 42-44.

Opstart af ny medarbejder

Mandag d. 28/9 Starter Kim i sin stilling hos os. Kim vil de første par dage være følg på Jannie i skolen, men vil være hos os om eftermiddagen og starter så rigtigt op fra torsdag d. 1/10.

Vi ser frem til at få Kim i huset.

Venlige hilsner fra de voksne i krudtuglen.