Krudtuglens Nyhedsbrev Maj

Nyt   barn   i   ugleklassen

Velkommen   til   Annabella   Engholm,   som   er   startet   i   ugleklassen   i   april

Tak   for   sidst

Tusind   tak   for   jeres   flotte   fremmøde   til   vores   generalforsamling.   Vi   er   bare   rigtig   glade   for   at   mærke   jeres    opbakning   til   vores   børnehave   og   jeres   interesse   i   at   styrke   fællesskabet   og   samarbejdet   både   blandt   børn    og   voksne.

Cykler   og   cykelhjelme

På   generalforsamlingen   drøftede   vi   brug   af   cykelhjelme   på   børnehavens   legeplads.   Vi   har   lyttet   til   jeres    ønsker   om   brug   af   cykelhjelme   og   har   derfor   besluttet   at:    1.   Børnehaven   har   kun   3-­‐hjulede   cykler,   som   må   bruges   af   børnene   alle   dage   uden   cykelhjelm    2.   Børnehaven   arrangerer   særlige   cykeldage,   hvor   børnene   må   medbringe   egne   cykler   og   cykelhjelm    Det   betyder,   at   børnene   ikke   længere   kan   medbringe   cykler   i   børnehaven   på   ’normale   dage’.   Det   er   kun   til    særlige   planlagte   cykeldage,   hvor   børnene   altid   skal   medbringe   en   cykelhjelm   også.   Vi   inviterer   til   cykeldag    fredag   den   24.5   og   i   juni   vil   fredage   være   cykeldage.   Det   skriver   vi   i   aktivitetsplanen   i   næste   månedsbrev.

Sommerblomster

Traditionen   tro   vil   vi   gerne,   at   hvert   barn   medbringer   en   sommerblomst,   som   vi   vil   plante   i   vores   højbede    på   legepladsen.   Det   er   så   dejligt   for   børnene   at   glædes   over   deres   egen   blomst   hen   over   sommeren.   Vi    planter   blomsterne   i   næste   uge   –   ta’   derfor   en   blomst   med   onsdag   den   8.5,   tak.

Solcreme

Så   er   solen   her   indimellem,   og   vi   nyder   de   mange   dejlige   solskinstimer   på   legepladsen.   Det   betyder,   at   det    er   tid   til   at   beskytte   børnene   mod   solens   stråler.   Husk   derfor   at   smøre   jeres   børn   ind   i   solcreme   om    morgenen.   Vi   smører   børnene   ind   på   dage   med   solskin,   når   vi   går   på   legepladsen   over   middag.

Lad   eventyret   begynde…..

Vi   er   i   fuld   gang   med   vores   eventyrstema,   hvor   vi   fordyber   os   i   ét   eventyr   i   to   uger   ad   gangen.   Vi   er   startet    med   fortællingen   om   Rødhætte   og   ulven   og   derefter   tager   vi   fat   i   Snehvide   og   de   syv   små   dværge.   Mon    ikke   I   hører   om   eventyrerne   derhjemme   også?   Vi   oplever   i   hvert   fald   en   enorm   begejstring   og   et   eventyrligt    engagement   i   vores   aktiviteter,   i   børnenes   lege   og   deres   samvær   med   hinanden.   Det   er   helt   fantastisk   ☺

Aktiviteter i maj