Børnehavens Nyhedsbrev April

Nyhedsbrev fra Krudtuglen – april 2019

Nyt barn i børnehaven.

Velkommen til Mille Kvejborg, som er startet hos os den 1. april.

Ugleklassen er startet op med bravour.

De kommende skolebørn hedder nu ugleklassen og deltager i skolens morgensamling og gåtur rundt om kirken hver dag sammen med Charlotte. Børnene har klaret de første dage som ugleklasse helt fantastisk flot og imponerer både børn og voksne i skolen.
kl. 8-11.30 og efter madpakketid samles de med resten af børnehaven på legepladsen med fælleslukning i SFO’en.
Husk ferielukket i påsken
Som sædvanligt holder vi ferielukket i dagene optil påskeferien den 15.-17. april. Vi håber, I alle får en dejlig påskeferie med solskinstimer.

Generalforsamling den 24. april

Skolens generalforsamling bliver onsdag den 24. april kl. 19.30, hvor vi starter med børnehavens generalforsamling kl 18.30. Ud over årets beretning fra børnehaven og valg til forældrerådet vil vi gerne
informere jer om nye tiltag i børnehaven og drøfte brug af cykler og cykelhjelme med jer.
Skolens generalforsamling starter kl. 19.30 med årets beretning fra bestyrelse og ledelse, samt den økonomiske beretning. Som forældre i børnehaven er I en del af skolekredsen og kan vælges gennem denne til skolens bestyrelse. Vi håber at se mange af jer, så sæt gerne X i kalenderen den aften.

Sommerferie – lukket i uge 29+30

For at kunne planlægge en god sommerferie både for børn og personale, har vi brug for at vide, hvornår jeres barn holder ferie, og hvornår I har brug for pasning og i hvilket tidsrum i ugerne 27, 28, 31 og 32.
Tilmelding til sommerferiepasning i ugerne 27-32 senest den 30. april til personalet i børnehave og SFO.

Månedstema efter påske

Efter påske starter vi med at planlægge aktiviteter ud fra et månedstema for at skabe bedre mulighed for fordybelse og nysgerrighed i emner, der inspirerer børnene.
Vi starter med Eventyr som månedstema og glæder os til at overvære skolens eventyrlige teaterforestilling inden påskeferien.
Til forældremødet den 24.4 vil vi fortælle jer mere om vores arbejde med månedstemaer fremadrettet.

Aktiviteter i april

Mandag d. 1.4 Yngste – kufferthistorie. Ugleklasse – opgaver
Tirsdag d. 2.4 Yngste – tur på legeplads. Ugleklasse – kreativ
Onsdag d. 3.4 Yngste – kreativ. Ugleklasse på tur
Torsdag d. 4.4 Yngste – kreativ. Ugleklasse – historie
Fredag d. 5.4 Wellness og motorik for alle

Mandag d. 8.4 Yngste – kreativ. Ugleklasse – opgaver
Tirsdag d. 9.4 Vi fejrer Maries fødselsdag for alle. (ingen madpakker )
Onsdag d. 10.4 Vi fejrer Mads’s fødselsdag for alle. (ingen madpakker)
Torsdag d. 11.4 Teaterforestilling på skolen kl. 10
Fredag d. 12.4 Wellness og motorik for alle

Mandag d. 15.4 Påskeferie
Tirsdag d. 16.4 Påskeferie
Onsdag d. 17.4 Påskeferie
Torsdag d. 18.4 Påskeferie
Fredag d. 19.4 Påskeferie

Mandag d. 22.4 Påskeferie
Tirsdag d. 23.4 Eventyrtema. Yngste på tur
Onsdag d. 24.4 Eventyrtema. Ugleklassen på tur.
Generalforsamling i børnehave og skole
Torsdag d. 25.4 Eventyrtema
Fredag d. 26.4 Eventyrtema