Nyhedsbrev Børnehaven 6/4 2021

Kære krudtugler og forældre.

Vi håber alle har haft en god påskeferie og er klar til at komme i gang igen.

 

Kursus:

I uge 12 sendte vi Kim på EU-bevis kursus. Han er nu atter tilbage og vi glæder os til at komme ud og køre på tur i bussen, med ham som chauffør.

 

April:

Vi vil bruge april til at gøre klar til foråret og i morgen tager vi på tur for at se efter forårstegn i skoven.

I næste uge, uge 15, deltager vi i den landsdækkende affaldsindsamling. Derfor vil den uge handle om indsamling, sortering og bortskaffelse af skrald.

 

Tørresnor på trappen

Vi har en del tøj til at hænge på vej ned ad trappen, som mangler en ejermand, vi beder om man får tjekket om der er noget man har til at ligge. Det tøj der ikke er fjernet fredag, forbeholder vi os ret til at tage i brug som lånetøj eller afskaffe på anden vis.

Vi minder endnu engang om at det er til hjælp for både børn og voksne at der står navn i tøj, fodtøj og tilbehør(hue, vanter…)

 

Nye takster

Der er fra kommunes side blevet meldt nye takster ud der her kommer til at gælde fra 1/8 2021. Taksterne ændres pga. den nye lov om normering. Vil I have redegørelsen for hvorfor taksten er sat op kan i finde referatet fra kommunalbestyrelsesmødet fra d. 23/2 på https://www.thisted.dk/Politik/Kommunalbestyrelse/130/130-1832.aspx?agendaid=130-1832-1793

Taksten bliver fra d. 1/8 2021 for børnehave 2097kr.

 

Rengøring:

Der bliver i mailen vedhæftet en ny rengøringsliste. Det er vigtigt man får skrevet datoerne ind i sin kalender.  Har man ikke mulighed for at gøre rent den weekend man er sat på, kan man ringe til en af de piger der står på sedlen. Sedlen kan også findes på hjemmesiden.

 

Nyt barn:

D. 19/4 starter der en ny pige i Børnehaven, hun hedder Olivia og vi glæder os til at tage godt imod hende.

 

Det var det for nu 

Venlige hilsner fra de voksne i krudtuglen.

Indlægs forfatter: Administrator 2