Nyhedsbrev fra Krudtuglen – november 2019

Nyhedsbrev fra Krudtuglen – november

Leg og bevægelse
Der er masser af bevægelse og leg i gymnastiksalen hver eftermiddag, hvor børnene leger på kryds og tværs af alder.

Kost i børnehave og SFO

Vi oplever et stort ønske fra jer forældre om sunde måltider i børnehaven. Dette imødekommer vi meget gerne i de daglige måltider i løbet af børnehavedagen; morgenmad, formiddagsfrugt og eftermiddagsmad. Til særlige lejligheder og arrangementer, såsom fødselsdag, halloween o.a. tilbyder vi kage, is eller flødebolle – det vil altid kun være ét stykke pr. barn.

Nadia sygemeldt i 4 uger

Vi skal undvære Nadia, da hun skal opereres i starten af november og efterfølgende sygemeldes i 4 uger. Det betyder, at vi igen byder velkommen til Tanja som vikar i børnehaven i november måned. Nadias fravær er planlagt, så børn og forældre mærker mindst muligt til det. Den daglige dialog om aftaler og jeres børns dag fortsætter med personalet i børnehaven. Er der behov for henvendelser ud over dette skal I gå til skoleleder Gitte.

Vikinge-uge i uge 46

I uge 46 starter vi med det fælles årstema om vikinger i samme uge som skolens emneuge. Vi vil fortælle, synge og lege om vikinger, vikingeskibe, vikingetogter og vikingeskatte.

Vikinghjelm
Vikingskib

Juleklip og pyntning af børnehaven i uge 48

Sidste uge af november begynder vi med juleklip- og klister. Vi følger vores juletraditioner, hvor børnene laver deres egen julekugle og pynter børnehavens eget juletræ. I denne uge pynter vi til jul i børnehaven, så vi er klar til december måneds julemagi.

Forældresamtaler

De forældre, der endnu ikke har været til en forældresamtale om jeres barns trivsel og udvikling i 2019 vil blive tilbudt en samtale i løbet af november/december. Personalet vil kontakte jer for at lave en aftale herom.

Aktiviteter i november

Fredag d. 1.11                    Fortælling og sang om Australien

Mandag d. 4.11                  Dans
Tirsdag d. 5.11                    Tur kl. 9-11.30
Onsdag d. 6.11                   Tur kl 9-12.30
Torsdag d. 7.11                   Modellervoks og tegnebord.
                                               Åben børnehave kl. 9.30-12
Fredag d. 8.11                    Historie

Mandag d. 11.11                Vikinge-uge, fortælling om vikinger
Tirsdag d. 12.11                  Tur til Skyum Østre Strand kl. 9-11.30