Nyhedsbrev Krudtuglen

Kære krudtugler og forældre.

Sikke et dejligt vejr vi oplever lige i tiden

Nyt barn:

Mandag d. 19/4 startede Olivia i børnehaven. Vi siger hjerteligt velkommen til Olivia og hendes forældre.

Aktiviteter:

Efter en formidabel affaldsindsamling i sidste uge, fortsætter vi nu med vores forårstema. Vi er derfor ved at gøre nogle plantekasser klar og vi har planer om, at så lidt forskellige grøntsager, som vi kan smage på. Derudover vil vi gerne som tidligere år plante blomster rundt om på pladsen. Derfor vil vi gerne at børnene har en blomst med hver, på mandag d. 26/4. vi vil sammen med jeres barn plante blomsten og i fællesskab få vandet blomsterne.

Tagrender

I forbindelse med planteprojektet, vil vi høre om der skulle være nogen der ligger inde med nogle meters tagrende vi kan sætte på værkstedet. Vi vil gerne have vores plantekasser til at stå op af værkstedet, men er bange for at de drukner en regnvejrsdag.

Solcreme og tøj:

Vi er rigtig heldig med vejret for tiden. Det er derfor vigtigt at i smøre børnene ind i solcreme om morgenen og så smøre vi dem til middag.

Selv om solen bager er der stadig køligt om morgene og i skyggen og det kan være svært at klæde børnene ordentligt på. vi tager selvfølgelige noget af tøjet af dem senere på dagen, men vi håber at i vil komme til os hvis i har spørgsmål til dette så vi får de bedste betingelser for jeres børn.

Det var det for nu

Venlige hilsner fra de voksne i krudtuglen.

Indlægs forfatter: Administrator 2