Nyhedsbrev Krudtuglen

Kære krudtugler og forældre.

I lyset af den nye situation og de nye restriktioner kommer her en opdatering omkring de tiltag vi nu tager i børnehaven og SFO’en

Vi vil fra nu af gerne bede om at alle bære mundbind ved indgang i vores indendørs arealer og at man spritter hænder ved ankomst plus at jeres børn vasker hænder på toiletterne eller de udendørs håndvaske.

Det anbefales at man deler børnegrupperne op i mindre grupper så meget af dagen det er muligt og at man er ude hele dagen. For jeres børn betyder det at vi servere morgenmad indtil kl 7:30. kl 7:45 vil vi gå på legepladsen og de børn der kommer efter 7:45 skal hjælpes i tøj af forældrene og afleveres på legepladsen til den voksne der er der. På legepladsen vil vi lave aktiviteter og hjælpe børnene med at lege, i mindre grupper. desuden vil vi spise i nye faste grupper forskellige steder på legepladsen og i værkstedet.

Om eftermiddagen vil SFO’en og børnehaven være adskilt. kl 14:00 spiser vi eftermiddagsmad og herefter samles alle børn igen.

Når i melder jeres barn syg, skal der gå 48 timer fra de er symptomfrie til de kommer i børnehave igen. Gul snot er sygdomstegn og hjemsendelsesgrund. Desuden skal børnene kunne følge en almindelig dag i institutionen.

Madpakker

Vi oplever at nogle få børn har haft saftevand med i drikkedunkene, vi er af den opfattelse at man i børnehaven drikker vand og vil gerne frabede os saftevand i drikkedunkene.

Har madpakken brug for en hånd kan man søge inspiration på denne hjemmeside ☺

Venlige hilsner fra de voksne i krudtuglen.