Nyhedsbrev Marts

Nyhedsbrev Marts 

Nedlukning 
Der er fundet Corona hos en elev på skolen. Skolen er derfor lukket indtil alle elever og lærer er testet. Vi håber på alle er tilbage torsdag. 

Tema 
I Marts har vi besluttet at arbejde med Eventyr som tema.  
Vi har valgt 3 eventyr som vi vil arbejde med en uge ad gangen. De tre eventyr er: ”De tre  bukkebruse”, ”De tre små grise” og ”Fyrtøjet” til slut vil vi afslutte ved at holde en eventyrlig fest. Den sidste uge i marts vil vi holde påske, med en masse påskeklip og traditioner. 

Karl opstart
Den 8 marts starter Karl i Børnehaven. Karl er lillebror til Ingeborg og vi glæder os til at byde Karl  velkommen i Børnehaven. 

Generalforsamling 
Den 22 april afholdes der generalforsamling. Først for børnehaven kl 18 og dernæst i skolen kl  19:30. 

Arrangementet afholdes såfremt retningslinjerne tillader det. Men sæt endeligt kryds i kalender. Vi har to forældre repræsentanter i børnehavens forældreråd, på valg til dette års  generalforsamling, så man må gerne tænke over om det kunne have interesse. Det sidste år har  der ikke været nogen aktivitet i forældrerådet pga. Corona, men det håber vi der kommer en  ændring på i det kommende år. 
Vanligvis er der møder i forælderådet 4 gange årligt. 

Kontakt os 
En reminder om at vi er ved at omlægge vores telefoni og derfor kan man ikke ringe til  skolens nummer og så blive omstillet til  børnehaven. Derfor skal man ringe direkte til  børnehaven på tlf. 23643823 
Ved fx sygdom kan man ringe eller blot sende en sms for at melde barn syg eller fri.

Indlægs forfatter: Administrator 1