Nyhedsbrev uge 14

Sønderhå Hørsted Friskole og Børnehave

Vi håber, I alle er ved godt mod derhjemme, hvor de fleste ting i disse dage udleves.

Som det ser ud lige i øjeblikket, har vi indtil videre stadig mindst 12 dage, hvor der ikke sker de store ændringer. Mette Frederiksen åbnede en lille dør på klem i mandags til, at der måske kan blive åbnet op for nogle ting efter påske. Om det bliver skole, og om det bliver alle skoler og alle klasser, ved vi ingenting om endnu.

Mon ikke vi skal have en god portion tålmodighed, da det kan være svært at forestille sig, at der bliver ret meget, der fungerer normalt efter påske. En ting er sikkert, vi glæder os til at se jeres børn igen, når det bliver muligt.

Jeg vil gerne opfordre jer forældre, til at stable en “festmiddag” på benene i aften, som et lille plaster på såret for vores teaterforestilling og skolefest, der jo netop skulle have fundet sted i aften. Vi er selvfølgelige klar over, at det er et “lille” offer at bringe i disse tider, men det gør lidt ondt alligevel….

Alt efter hvordan tingene udvikler sig, kan behovet for nødpasning opstå. Send gerne en mail eller ring, såfremt der er brug for det. Det er vigtigt at understrege, at vi har pligt til at etablere nødpasning, hvis behovet er der.

Vi ønsker jer alle en rigtig god påske.

Sønderhå-Hørsted Friskole og Børnehave

Personale og bestyrelse