Nyhedsbrev uge 17 og 18

• Velkommen tilbage til børnehave og 0-5.kl.
  •  Telt på sportspladsen
  •  Solcreme – smør gerne fra morgenen
  •  Børnehaven starter ude allerede 7.45
  •  Merethe tilbage fra barsel
  •  Informationer fra PPR
  •  Daglig rengøring
  •  Ny rengøringsliste
  •  Rengøring for kommende uger

Sikke en opstart! Godt nok har vi alle glædet os til at se jeres børn igen, men at vi har haft sådan nogle gode dage, er helt fantastisk.
De første dage har summet af aktivitet, håndvask og glæde.
Vi har mødt velvilje og samarbejde i alt det nye – tak for det!
Ældste grupper holder vi stadig kontakt til på Skype – det bliver spændende at få en melding på, hvornår vi ser dem igen.

Borgerforeningen har været os behjælpelig med et stort festtelt.
Det står på sportspladsen og giver god plads og skygge.
Tak til borgerforening og for hjælpen med at sætte det op.

I genåbningsproceduren skrev vi en hel masse om fornuftigt udetøj. Vejrudsigten ser heldigvis rigtig god ud, så solcreme og solhat/kasket vil også være en god ide. Det vil være en stor hjælp, hvis jeres børn er smurt ind om morgenen.

Børnehaven har erfaret, at det giver bedst plads, hvis de allerede går ud på legepladsen kl. 7.45.
Derfor vil det være nemmest for alle, der bliver afleveret omkring dette tidspunkt, at man er klar til være ude.

På fredag byder vi Merethe velkommen tilbage fra sin barsel. Det glæder vi os alle til. Heldigvis slipper vi ikke Claus helt, da han til tider vil være vikar både i skole, børnehave og SFO.
Efter sommerferien har han ligeledes lovet at læse nogle timer, det er vi rigtig glade for. Tak for indsatsen til Claus og på gensyn.

Jeg har vedhæftet en skrivelse fra PPR. Det er en vejledning til forældre, lærere, pædagoger og andre omsorgspersoner rettet mod forståelse af børns reaktioner samt tiltag rettet mod børns trivsel i forhold til corona.
Det er bestemt værd at læse.

Den daglige rengøring har vi klaret ved at ansætte 2 tidligere elever. Lotte Husted gør rent kl.11 og Birgitte Husted kommer kl. 16.30. Tak til dem for at træde til. Ligeledes vil I også kunne møde både Josefine og Tina i børnehaven og SFO, da Kirsten og Nadia stadig er sygemeldte.

Den ugentlige forældrerengøring forsætter. Listen ligger under praktisk information. Der er selvfølglige også ændringer, så kig på døren til rengøringsrummet, så bliver I klogere.
Husk at krydse jer af på listen i rengøringsrummet, når I er færdige.
Vær opmærksom på ændringerne i områdefordelingen, denne kan også Se under praktisk information på hjemmesiden.

Mange hilsner
Sønderhå-Hørsted Friskole/Gitte