Nyhedsbrev uge 35

• Veloverstået lejrskole
• Hovedrengøring
• Vi søger en chauffør til hjemkørsel
• Svømning 4/5. kl.
• Musik-Jørgen
• Nordeafonden udeskole
• Fripladsansøgning
• Friskolebladet
• Rengøring Skoleårets første lejrskole er veloverstået.

Vi havde nogle dejlige dage på Bjørneborg. Det var meget interessant med besøg af en “ægte viking”, og vi blev alle meget optaget af emnet.
Tak for den dejlige mad, som I lavede til os, den blev stort set spist op.
Tak til Lise og Ejgil for assistance i køkkenet, det var en stor hjælp.
Efter lejrskolen mødte vi ind til en skole, der var rengjort og vasket overalt – sikke en fryd.

Lene, som vi har ansat til at varetage hjemkørslen, er desværre nødt til at stoppe af helbredsmæssige årsager. Det er vi selvfølgelige kede af, og der arbejdes på højtryk for at finde en løsning.

I denne uge begynder svømning. Det er 4/5. klasse, der starter på torsdag, så husk svømmetøjet.

I næste uge vil 2/3. klasse begynde med en ugentlig lektion med “Musik-Jørgen”. Det vil være fast hver torsdag og løbe frem til jul. Efter jul vil det være 0/1. kl. På den måde sikrer vi også en del af musikundervisningen, selv om Merethe er på barsel.

Skolens bestyrelsesformand Stine Kvejborg har ansøgt Nordeafondens pulje til udeskolemidler om forskelligt udstyr. Det gav bonus, og vi blev betænkt med midler til et stort bålfad og tilhørende rist. Desuden også en “krible-krablekasse” med udstyr til at undersøge insekter. Det er vi selvfølgelig rigtig glade for, og glæder os til at komme i gang med at bruge begge dele.

Der er mulighed for at søge friplads for skoleåret 2019-2020. Ansøgningsskema kan udleveres på kontoret eller ved henvendelse til Gitte. Husk sidste frist er 5. september.

Som forældre på en friskole kan man få tilsendt et medlemsblad fra Friskoleforeningen. Hvis der er et ønske om det, så giv besked. Giv også gerne besked, hvis I allerede får den og ikke ønsker at fortsætte. Det er et betalingsabonnement, og derfor vigtigt at få det opsagt, hvis I ikke læser det.

Afslutningsvis igen en opfordring til at bruge p-pladsen langs vejen ved bålhytten. Parkering foran skolen giver rigtig dårlig oversigtsforhold for fodgængere. Så medmindre det blot er kys&kør (“en aflæsning”), vil vi opfordre til, at I parkerer langs vejen ved bålhytten.