Nyhedsbrev Uge 6

• Fastelavn – hvem vil hjælpe med at bage
  • Unilogin
  • Rengøring for kommende uger

I søndags var det kyndelmisse, hvilket betyder vi er halvvejs gennem vinterhalvåret. Tiden suser afsted og pludselig er det vinterferie.

Forårets generalforsamling er onsdag den 11/3 kl. 19.30. Dagsorden ifølge vedtægter sendes ud 14 dage før. Jeg vil opfordre jer til at komme. Det er en mulighed for at få indflydelse, og være med til at tegne vores skole og børnehave i fremtiden. Der vil være en generalforsamling for børnehavens forældre allerede kl. 18.00.

Vi har har haft enkelte tilfælde af lus hos både skoleelever og børnehavebørn. Tjek jeres børn, så vi kan komme problemet til livs.

Ministeriet er i gang med at lave alt omkring UNI-login om. For dem der ikke ved, hvad UNI-login er, er det et fælles online adgangssystem, som elever og skoler bruger, når de skal tilgå bestemte sider på nettet, som kræver en adgangskode. Det har virket fint i mange år, men nu skal systemet altså laves om, så det bliver mere tidsvarende i henhold til datalovgivningen osv. Det hele sker fra og med den 18. februar, altså fra og med uge 8. Alle elever skal have nye koder, og der kan muligvis opstå nogle problemer med at logge sig på. Det nye er, at hvis man har glemt sin kode, vil man som forældre have mulighed for at hjælpe ved at bruge sit Nem-ID. Jeg skal nok komme tilbage med mere info, hvis det bliver nødvendigt.

Mandag den 24/2  holder vi fastelavn i skolen, hvor alle møder udklædte til en festlig dag fra 8.00 til 11.30. I den forbindelse vil vi gerne kunne servere fastelavnsboller, så hvem har mulighed for at hjælpe med bagning? Giv besked til klasselæreren hurtigst.

Søndag den 23/2 holder Borgerforeningen fastelavn.

De vil gerne invitere til en hyggelig formiddag d. 23/2 fra kl 10-12, hvor vi vil holde fastelavnsfest med tøndeslagning og hygge.  Det er gratis, og der vil være mulighed for køb af saftevand og fastelavnsboller

Rengøring for denne og kommende uge er:

Uge 6
Emneuge

Karina / Jesper

Kathrine/Stefan

Lucy

Louise / Jim

Uge 7
Vinterferie

Stine /Jens
(SFO, Aula)

—————————-

________________

Husk at krydse jer af på listen i rengøringsrummet, når I er færdige.

Vær opmærksom på ændringerne i områdefordelingen. Se oversigt i rengøringsrummet eller på hjemmesiden.

I ønskes en rigtig god vinterferie!

Mange hilsner

Sønderhå-Hørsted Friskole/Gitte