Oktober

Velkommen til Andreas og farvel til Maya

Stort velkommen til Andreas Guk, som starter hos os den 1.10. Andreas og hans familie kender huset, da storebror Dennis går i Krudtuglen. Stort velkommen til jer. På samme tid siger vi farvel til Maya, da hun flytter fra området. Held og lykke fremover til Maya og hendes familie. 

 

Sus rejser til Australien

Vi skal undvære Sus i ugerne 41 og 43, da hun rejser på eventyr i Australien. Vi dækker de fleste af Sus’s timer internt, så børnene møder os voksne, de kender, og enkelte dage kommer Tanja i huset og er vikar. Hun er også kendt af næsten alle børn. God tur Sus – vi håber du kommer hjem med masser af gode historier, du kan dele med os i børnehaven.  

 

Ny eftermiddagsstruktur i børnehave og SFO

Mandag den 30. september starter vi med en ny eftermiddagsstruktur for børnehave og SFO, hvor vi udnytter vores personaleressourcer bedre og tilbyder børnene et mere spændende og sjovt læringsmiljø med færre skift i løbet af eftermiddagen. Det gør vi ved at flytte SFO’en til de to lokaler ovenpå børnehaven, hvor vi indretter ét lokale til spise- og aktivitetsrum og det andet lokale til leg og aktivitet. Det giver samtidig mulighed for at vi kan benytte aulaen til leg og bevægelse, samt giver god adgang til gymnastiksalen i eftermiddagstimerne. Kirsten vil hver dag lave en mad-aktivitet med SFO-børnene, hvor de sammen laver eftermiddagsmad, som børnehave og SFO spiser sammen kl. 14 i SFO’ens nye lokale. Derefter har børnene mulighed for at lege enten i børnehave, SFO eller aula, hvor vi voksne er fordelt i lokalerne sammen med børnene.  

Fra kl. 16 er der primært pasning i børnehaven, hvor den sidste voksne både kan være tæt på de børn, der er tilbage og tæt på toilet og garderober for de yngste. 

 

Legetøj eller bamser i børnehaven

Fredage er legetøjsdag – børnene er velkomne til at have en bamse eller et stykke legetøj med i børnehaven. Husk blot at legetøj skal deles med andre børn og kan gå i stykker eller blive væk. Vi gør, hvad vi kan for at hjælpe børnene med at få tingene på rummet men resten er op til jer. Oplever I, at jeres barn har behov for en trøstebamse om morgenen, så snak med os – så laver vi en aftale med jer. 

 

Husk efterårsferie i uge 42 – rigtig god ferie til jer ☺

 

Halloween morgen den 31.10                                                                                                      

Torsdag den 31. oktober holder vi traditionen tro en hyggelig uhyggelig morgen i børnehaven, hvor I alle er velkomne til at spise morgenmad sammen med jeres børn. Udklædninger er velkomne for både børn og voksne.     

Aktiviteter i oktober

 

Tirsdag d. 1.10 Tur kl. 9-11.30

Onsdag d. 2.10 Tur kl 9-12.30

Torsdag d. 3.10 Modellervoks og tegnebord. Åben børnehave kl. 9.30-12

Fredag d. 4.10 Hvem bestemmer + fællesleg

 

Mandag d. 7.10 Fødselsdag hos Nikolaj (ingen madpakker)

Tirsdag d. 8.10 Tur på legepladsen

Onsdag d. 9.10 Tur kl. 9-12.30

Torsdag d. 10.10 Sang, instrumenter og rytmer

Fredag d. 11.10 Teater

 

Mandag d. 14.10 Efterårsferie  

Tirsdag d. 15.10 Efterårsferie

Onsdag d. 16.10 Efterårsferie

Torsdag d. 17.10 Efterårsferie

Fredag d. 18.10 Efterårsferie

 

Mandag d. 21.10 Dans

Tirsdag d. 22.10 Tur kl. 9-11.30

Onsdag d. 23.10 Tur kl. 9-12.30

Torsdag d. 24.10 Wellness

Fredag d. 25.10 Dukketeater

 

Mandag d. 28.10 Halloween pynt

Tirsdag d. 29.10 Tur kl. 9-11.30

Onsdag d. 30.10 Halloween pynt

Torsdag d. 31.10 Halloween-morgen

 Bedste hilsner fra personalet

                

Post Author: Stine