Samlet nyhedsbrev uge 19 og 20

Nyhedsbrev Uge 19 og 20

• 4-5.kl. på tur til Bøgsted Rende torsdag 7. maj.
• Dyredag for skolebørnene aflyst
• Lukkedage
• Børnehavebørn og blomster
• Hjælp til praktiske opgaver, reparationer m.m.
• Rapport fra tilsynsførende
• Ny rengøringsliste
• Rengøring for kommende uger

Første fase af genåbningen ser ud til at være forløbet fint. Vi har fået en hverdag til at fungere, hvor der både er plads til leg og læring.
Det bliver spændende at følge næste fase. Vi håber naturligvis på at kunne få resten af vores elever tilbage i skole, men vi er også bevidste om, at det skal være forsvarligt sundhedsmæssigt.

På torsdag den 7. maj tager 4./5.klasse til Bøgsted Rende. De deltager i en fotokonkurrence udskrevet af Nationalpark Thy, og vil derfor bruge dagen på dette.

Dyredagen, som står i kalenderen til 20. maj, er desværre aflyst. Det er simpelthen ikke muligt, at afvikle på forsvarlig vis. Vi arbejder på at lave et “alternativ”, men det hører I mere til senere.

Kalenderen frem til sommerferien har flere fridag/lukkedag.
Vær opmærksom på disse:

• 21. maj – 24. maj: Kristi Himmelfartsferie
  • 30. maj – 1. juni: Pinseferie
  • 5 juni: Grundlovsdag

I børnehaven vil vi gerne bede hvert barn om at medbringe en blomst til udplantning. Det skal selvfølgelig forskønne nogle blomsterkasser, men vil også være en aktivitet der vil bruges i det pædagogiske arbejde. Blomsterne skal medbringes mandag den 11/5 eller tirsdag den 12/5.

Vores arbejdslørdag blev aflyst, men vi har stadig hængepartier med småreparationer m.m. Det er opgaver, som kan løses af 2-3 handymænd/kvinder. Det handler bl.a. om legehuse, maling og
ramper. Hvis man har mulighed for at hjælpe, så kontakt Thomas eller Bjarne fra bestyrelsen.

Vores tilsynsførende Søren Ottesen har sendt os sin rapport. Det er dejlig læsning om vores skole. Tilsynsrapporten vil komme på hjemmesiden hurtigst, så I har mulighed for at læse den. På hjemmesiden findes også tilsynsrapporten for børnehaven.

Mange hilsner
Sønderhå-Hørsted Friskole/Gitte