Skole nyhedsbrev uge 44 og 45

• Emneuge i uge 46 – obs ændrede mødetider
• En hilsen fra Line (8.kl.) og familie
• Rengøring

I denne uge er temaet for morgensangen “lys”. Vi synger om lygtemænd og hører om de forskellige traditioner og skikke, der knytter sig til både allehelgensaften og den amerikanske halloween.
På torsdag den 31/10 inviterer børnehaven til uhyggelig morgen. Skolebørnene må selvfølgelige gerne være klædt ud denne dag, men ellers vil det være en helt almindelig skoledag.

SFO´en vil gerne have besked ang. pasning i dagene før jul og efter nytår. Giv personalet besked hurtigst muligt, så de kan få lavet en arbejdsplan, der er afstemt det faktiske behov.

I denne uge og de næste 4 uger vil vi være praktikskole for Pernille.
Hun er 3.års lærerstuderende fra Århus Seminarium. Vi glæder os over, at hun vil bruge sin praktik hos os, det er lærerrigt for alle!

I skolen er der konstateret børneorm, det er yderst smitsom, og derfor skal man behandles hurtigst. Skulle man være smittet, må man komme i skole igen, når behandlingen er påbegyndt.

I uge 46 (11-15 november) har hele skolen emneuge. Emnet er vikingetiden. Mødetiderne for denne uge er anderledes, de ser ud som følgende:

Emneuge 46
Mødetider uge 46

Vi har desværre måtte sige farvel til Line i 8.kl. I den forbindelse har vi modtaget følgende:

Kære elever og forældre på Sønderhå/Hørsted Friskole.
Vi har været nødt til at træffe et svært valg vedr. vores datter Line. Da Line ikke ønsker at komme på efterskole næste år (9. Klasse), og dermed skal igennem et skoleskifte, har vi valgt, at flytte hende nu.
Line skal bruge noget tid på, at falde til et nyt sted, og da 9. Klasse stiller store krav fagligt, har vi vurderet, at det er bedst nu.
Det er dog MEGET vigtigt for os at understrege, vores beslutning intet har med Jeres fantastiske skole at gøre. Vi vil rigtig gerne takke Jer alle, for jeres måde at være på. Det gælder både elever, lærer samt forældre.
Sikke en hjertevarme, et hjerterum, sikke omsorg, sikke engagement, sikke empati, sikke hygge, sikke sammenhold..
I har virkelig en friskole, I kan være stolte af, og vi er meget glade for, at vi fik lov til at være en del af den, det, og Jer..!

Tak og på forhåbentligt gensyn fra
Line, Lasse og Heidi Thomsen

Efter ferien er der kommet ny rengøringsplan. Rengøring i ugerne 44 og 45 er:

Rengøring 44 og 45

Husk at krydse jer af på listen i rengøringsrummet, når I er færdige.