uge 4 og 5

Nyhedsbrev  

Uge 4 og 5  

  • Pasning i uge 7 – vinterferien  
  • Fastelavn  
  • Klasselærerdag første dag efter nedlukningen  
  • Rengøring  

Januar synger på sidste vers, og lad os håbe at hverdagen og skoledagen snart viser sig igen.  Fjernundervisningen kan simpelthen ikke stå mål med en almindelig skoledag.  Dog skal der lyde stor ros til jer og jeres børn, for måden I går til opgaven på. Vi oplever elever, der  melder sig klar ved computeren til tiden. Der bliver arbejdet seriøst med de opgaver der stilles, og  udvist ansvar for at det lykkes både fra elever og forældre. Når “læringsposerne” bliver afleveret,  møder vi kun for positive og forstående forældre og elever. Det er rigtigt dejligt.  

Hvor lang tid vi fortsætter endnu, får vi sikkert en melding på i næste uge. Uanset meldingen så har  SFO´en brug for en tilbagemelding på pasningsbehovet i uge 7. Giv besked i denne uge.  Send en mail til krudtuglenbhv@gmail.com eller skriv en sms til 23643828 (børnehaven).  

Vi regner med at holde Fastelavn fredag den 12/2 fra 8-13. Alle møder udklædte og med en  madpakke til hele dagen. Vi håber, at det bliver muligt – men afventer selvfølgelig de kommende  retningslinjer. Uanset tidshorisonten har vi besluttet, at første skoledag efter nedlukningen bliver en  klasselærerdag – det glæder vi os til….  

Mange hilsner  

Sønderhå-Hørsted Friskole og Børnehave/Gitte 

Indlægs forfatter: Administrator 1